Respektujeme vaše soukromí

Cookies používáme, abychom umožnili správné fungování našich webových stránek a mohli neustále zlepšovat naše služby. V případě, že chcete zakázat používání souborů cookies, některé části tohoto webu se pak mohou stát nepřístupnými. Podrobnější informace naleznete v Podmínkách užívání.

Druh cookies: Technické informace, Marketing

Nastavení

Krevetový salát

  • 07.05.2019.
  • 4
  • 15 min

Pusťte k sobě trochu exotické kuchyně a vyzkoušejte náš krevetový salát s avokádem, koriandrem a chilli, ochucený kořením Podravka přísada Natur. Když přidáte opečenou bagetku, můžete jej podávat jako hlavní chod.

Ingredience

  • 500 g větších čerstvých krevet
  • 300 g rajčat
  • 1 avokádo
  • 1 cibule
  • 1 lžička Podravka přísady Natur
  • čerstvý koriandr
  • 1 limetka
  • 1 stroužek česneku
  • chilli koření
  • sůl, pepř

Příprava

  1. 1.
    Krevety oloupeme, opláchneme a na olivovém oleji osmažíme dorůžova (cca 5 min) spolu s pokrájeným česnekem. Poté je necháme vychladnout.
  2. 2.
    Avokádo, rajčata, cibuli a koriandr si nakrájíme na menší kousky.
  3. 3.
    Vše spolu smícháme v misce a přidáme i krevety.
  4. 4.
    Salát zakápneme olivovým olejem, přidáme Podravku Natur a ostatní koření dle chuti, trochu šťávy z limetky a promícháme.

Rada

Můžeme podávat jako předkrm, i jako hlavní chod s opečenou bagetkou.