Respektujeme vaše soukromí

Cookies používáme, abychom umožnili správné fungování našich webových stránek a mohli neustále zlepšovat naše služby. V případě, že chcete zakázat používání souborů cookies, některé části tohoto webu se pak mohou stát nepřístupnými. Podrobnější informace naleznete v Podmínkách užívání.

Druh cookies: Technické informace, Marketing

Nastavení

Bruschetta s rajčaty a Ajvarem

  • 22.04.2016.
  • Střední
  • 4
  • 20 min

Přišla vám nečekaně návštěva a vy byste jim rádi nabídli něco chutného, ale rychlého na přípravu? Vyzkoušejte tento jednoduchý recept na bruschetty s Ajvarem. Opravdová rychlovka, opravdová lahůdka.

Ingredience

  • 8 plátků bagety
  • 30 ml olivového oleje
  • 200 g Ajvaru jemného Podravka
  • 150 g krájených rajčat Podravka
  • 1 chilli paprička
  • 140 g sterilované kukuřice
  • hrst čerstvé bazalky
  • 3 stroužky česneku

Příprava

  1. 1.
    Plátky bagetky opečeme z obou stran a pokapeme olivovým olejem.
  2. 2.
    Ajvar smícháme s krájenými rajčaty, nasekanou chilli papričkou (množství dle chuti) a kukuřicí.
  3. 3.
    Takto připravenou směs zeleniny rozdělíme na opečené plátky bagety a ozdobíme nakrájenou bazalkou a pažitkou.

Rada

Bagetka bude skvěle chutnat i se samotným Ajvarem.

Malé tajemství

Opečenou bagetku můžete potřít také česnekem.