Respektujeme vaše soukromí

Cookies používáme, abychom umožnili správné fungování našich webových stránek a mohli neustále zlepšovat naše služby. V případě, že chcete zakázat používání souborů cookies, některé části tohoto webu se pak mohou stát nepřístupnými. Podrobnější informace naleznete v Podmínkách užívání.

Druh cookies: Technické informace, Marketing

Nastavení

Bruschetta se sardinkami

  • 15.06.2015.
  • Snadné
  • 4
  • 15 min

Poznejte Středomoří například pomocí křupavé svačinky v podobě bagetky s olivovým olejem, rajčaty a kapary.

Ingredience

  • 8 plátků chleba/bagetky
  • 30 ml olivového oleje
  • 390 g krájených rajčat Podravka
  • 50 g rukoly
  • 3 konzervy Eva sardinek v rostlinném oleji
  • 1 lžíce kapar
  • petrželová nať
  • 3 stroužky česneku
  • sůl
  • černý pepř mletý

Příprava

  1. 1.
    Plátky bagetky opečeme z obou stran. Pokapeme olivovým olejem a potřeme 2 lžičkami krájených rajčat Podravka. Na rajčata poklademe 2 - 3 lístky rukoly a potom kousek sardinky.
  2. 2.
    Lehce posypeme kaparami. Celé to přelejeme směsí vytvořenou z petrželové natě, prolisovaného česneku a olivového oleje, osolíme a opepříme.

Rada

Potom, jak opečete bagetku, můžete ji potřít česnekem.