Grilovaná kuřecí prsa

  • 20.04.2016.
  • Snadné
  • 4
  • 30 min

Grilované kuřecí maso potírané olivovým olejem je krásně šťavnaté a na talíři se dokonale hodí k pikantní chuti Ajvaru.

Ingredience

  • 4 ks kuřecích prsou (4x cca 200 g)
  • 4 lžíce Podravka přísady pikant
  • 50 ml olivového oleje
  • 1 lžíce nakrájené petrželky
  • 2 mladé cibulky
  • 2 lžíce citronové šťávy
  • 1 Ajvar extra pikant Podravka

Příprava

  1. 1.
    Kuřecí prsa očistíme, omyjeme, osušíme papírovým ubrouskem a důkladně potřeme marinádou z Podravka přísady pikant s trochou olivového oleje.
  2. 2.
    Takto připravené maso necháme alespoň 30 minut marinovat a poté z obou stran opečeme na grilu nebo grilovací pánvi.
  3. 3.
    Hotové maso potřeme směsí z petrželky, nakrájené mladé cibulky, olivového oleje a citronové šťávy.
  4. 4.
    K dosažení dokonalé chuti podáváme s Podravka Ajvarem extra pikant.

Rada

Díky směsi z olivového oleje, petrželky a citronové šťávy se maso po opečení pěkně uzavře a zůstane tak krásně šťavnaté.