Příprava
-
1.
Do masa přidáme najemno nakrájenou cibuli, kořenící směs Podravka Natur grill classic a zlehka promícháme. Takto připravené maso necháme asi 30 minut odpočinout a pak vytvarujeme do 4 vyšších placek.
-
2.
Pečivo prořízneme na polovinu a z vnitřních stran opečeme na suché pánvi. Pánev otřeme papírovým ubrouskem, aby na ní nezůstaly drobky, poté na ní dozlatova opečeme plátky slaniny a poté zvlášť připravíme volská oka.
-
3.
Gril potřeme olivovým olejem, pořádně ho zahřejeme a položíme na něj maso, které důkladně propečeme z obou stran.
-
4.
Spodní část pečiva potřeme jemným Ajvarem Podravka a poklademe plátky opečené slaniny. Pak přidáme maso, plátek sýra a nakonec vejce. Přikryjeme vrchní polovinou pečiva a ihned podáváme.