Jarní ředkvičková pomazánka

  • 07.05.2019.
  • 4
  • 15 min

Ředkvička je plná důležitých vitamínů a minerálů. Sama o sobě má výraznější chuť, proto ji stačí dochutit jen pažitkou a trochou Podravka přísady Natur.

Ingredience

  • 100 g eidamu
  • svazek ředkviček
  • 1 cottage sýr
  • 1 pomazánkové máslo
  • hrst pažitky
  • 1lžíce Podravka přísady Natur
  • špetka soli

Příprava

  1. 1.
    Sýr eidam nastrouháme najemno, ředkvičky nakrájíme nadrobno. Pár ředkviček nakrájíme na kolečka, budou nám sloužit jako ozdoba.
  2. 2.
    V misce spolu smícháme cottage sýr, nastrouhaný sýr, pomazánkové máslo, ředkvičky nadrobno a nasekanou pažitku. Ochutíme Podravkou Natur, případně dosolíme.
  3. 3.
    Podáváme namazané na oblíbené pečivo, ozdobené ředkvičkami nakrájenými na kolečka.