Respektujeme vaše soukromí

Cookies používáme, abychom umožnili správné fungování našich webových stránek a mohli neustále zlepšovat naše služby. V případě, že chcete zakázat používání souborů cookies, některé části tohoto webu se pak mohou stát nepřístupnými. Podrobnější informace naleznete v Podmínkách užívání.

Druh cookies: Technické informace, Marketing

Nastavení

Jednohubky z masových koulí s ananasem

  • 07.05.2019.
  • 4
  • 30 min

Předkrm, jednohubka či rychlovka pro nečekanou návštěvu. Masové koule s ananasem ochucené barbecue omáčkou jsou prostě dobrota.

Ingredience

  • 300 g ananasu z konzervy
  • 100 ml barbecue omáčky
  • 500 g mletého masa
  • Podravka přísada Natur
  • pepř
  • bylinky na ozdobení

Příprava

  1. 1.
    Ananas nasekáme na drobné kousky a smícháme ho s barbecue omáčkou.
  2. 2.
    Maso ochutíme Podravkou Natur, opepříme a vytvarujeme z něj koule o průměru cca 3-4 cm.
  3. 3.
    Jednotlivé koule pěkně obalíme v omáčce, vyskládáme na pekáč s pečícím papírem a pečeme 15 minut na 180°C.
  4. 4.
    Do koulí zapíchneme špejle, můžeme ozdobit nasekanými bylinkami.

Servírování

Podáváme jako jednohubky či předkrm.