Míchaný salát s fazolemi

  • 08.07.2011.
  • 4
  • 15 min

Fazole se čas od času servírují v každé domácnosti. V kombinaci se surovinami, které vám nabízíme, jste tuto luštěninu ale nejspíš ještě nikdy neochutnali. Když tedy příště budete chtít uvařit fazoli nakyselo, rovnou změňte plány a zkuste něco nového.

Ingredience

  • 800 g fazolí z konzervy
  • 200 g rajčat
  • 1 paprika
  • 100 g ledového salátu
  • 1 jablko
  • 50 ml olivového oleje
  • 1-2 lžíce citronové šťávy
  • 3 lžičky Podravky Natur na salát

Příprava

  1. 1.
    K přeceděné fazoli přidejte papriku nakrájenou na tenké plátky a rajče nakrájené na plátky.
  2. 2.
    Salát i jablka nakrájejte na tenké krátké plátky.
  3. 3.
    Olivový olej smíchejte s Podravkou Natur na salát a citronovou šťávou. Připravenou zeleninu promíchejte s nálevem a podávejte.

Servírování

Salát je vhodné servírovat také k pečenému nebo grilovanému masu jako přílohu.