Energetické a výživové údaje jsou udávány na jednu porci (tj. pro 1 osobu). V případě dezertu jsou energetické a výživové hodnoty udávány na 100 g.
Výživová hodnota |
Měrná jednotka |
Množství |
Ž RI (%) |
M RI (%) |
Energetická hodnota |
kcal / kJ |
677 / 2.830 |
- |
- |
Tuky |
g |
19,92 |
- |
- |
- Nasycené mastné kyseliny |
g |
2,92 |
- |
- |
- Polynenasycené mastné kyseliny |
g |
3,23 |
- |
- |
Sacharidy |
g |
103,12 |
- |
- |
Vláknina |
g |
12,72 |
- |
- |
Bílkoviny |
g |
22,19 |
- |
- |
Sůl |
g |
0,32 |
0 |
0 |
Vitamín A |
μg |
121,18 |
3 |
2 |
Niacin |
mg |
11,21 |
80 |
56 |
Kyselina pantotenová |
mg |
1,21 |
17 |
17 |
Draslík (K) |
mg |
519,52 |
14 |
14 |
Vápník (Ca) |
mg |
112,94 |
11 |
11 |
Fosfor (P) |
mg |
368,21 |
46 |
46 |
* RI je referenční hodnota příjmu stanovená pro ženy (2 000 kcal) a pro muže (2 900 kcal) ve věku 25 - 50 let. (Zdroj: RI reporty - Makroživiny, Prvky, Vitamíny, www.nap.edu; Genesis R&D and Podravka d.d.)