Příprava
-
1.
Mrkev očistíme a nakrájíme na dlouhé proužky. Fazolky dobře očistíme.
-
2.
Nakrájenou mrkev a fazolky krátce blanšírujeme ve vroucí osolené vodě. Zcedíme a necháme vychladnout.
-
3.
Hovězí roštěnou nakrájíme na užší a delší plátky a posypeme je kořenící směsí Podravka Natur grill classic.
-
4.
Na jednotlivé plátky položíme mrkev, fazolky a na nudličky nakrájenou a očištěmou papriku.
-
5.
Plátky srolujeme, zpevníme párátkem, aby se nerozpadly a obalíme v hladké mouce.
-
6.
Na grilovací pánev nalijeme olej a dobře jej zahřejeme. Připravené rolky grilujeme ze všech stran. Když jsou rolky růžové, podlijeme je červeným vínem a ješte chvíli grilujeme.
-
7.
Hotové rolky vložíme do mísy s víkem, přelijeme je výpekem, zakryjeme a necháme 5 - 10 minut odpočinout.