Respektujeme vaše soukromí

Cookies používáme, abychom umožnili správné fungování našich webových stránek a mohli neustále zlepšovat naše služby. V případě, že chcete zakázat používání souborů cookies, některé části tohoto webu se pak mohou stát nepřístupnými. Podrobnější informace naleznete v Podmínkách užívání.

Druh cookies: Technické informace, Marketing

Druh cookies: Technické informace, Marketing
Nastavení

Salát z pečené zeleniny

  • 01.01.1970.
  • 4
  • 15 min

Tento barevný salát se hodí jako skvělý doplněk ke grilovanému masu, ale je úžasný i sám o sobě třeba s opečenou bagetkou.

Ingredience

  • 2 cukety
  • 1 červená paprika
  • 1 žlutá paprika
  • 1 celer
  • 4 lžíce olivového oleje
  • špetka soli
  • 2 polévkové lžíce Ajvaru jemného Podravka
  • 100 ml sýru cottage

Příprava

  1. 1.
    Na rozpáleném oleji opečeme cuketu nakrájenou na kostičky, papriky na kostičky a nastrouhaný celer. Vše společně opékáme dozlatova.
  2. 2.
    Zeleninu mírně osolíme a necháme vychladnout.
  3. 3.
    Zeleninu předáme do mísy, přidáme Ajvar, sýr Cottage, promícháme a můžeme podávat. Salát je skvělý jako příloha i samostatně.

Rada

Zeleninu můžete i ugrilovat.

Malé tajemství

Pokud máte rádi, můžete přidat čerstvý sýr či sýr feta.