Respektujeme vaše soukromí

Cookies používáme, abychom umožnili správné fungování našich webových stránek a mohli neustále zlepšovat naše služby. V případě, že chcete zakázat používání souborů cookies, některé části tohoto webu se pak mohou stát nepřístupnými. Podrobnější informace naleznete v Podmínkách užívání.

Druh cookies: Technické informace, Marketing

Nastavení

Sendviče z vajíček s lososem

  • 11.10.2018.
  • Snadné
  • 30 min

Milovníci sendvičů se zamilují do tohoto skvělého občerstvení ozdobeného čerstvým špenátem, ricottou a hlavně uzeným lososem.

Ingredience

  • 5 vajec
  • 2 lžičky Podravka přísady Natur Středomoří
  • 80 g sýru ricotta
  • 40 g čerstvého špenátu
  • extra panenský olivový olej
  • 200 g pomazánkového másla
  • 150 g uzeného lososa

Příprava

  1. 1.
    V hluboké misce rozmícháme 4 vejce společně s kořením.
  2. 2.
    V misce spolu rozmixujeme zbylé 1 vejce, ricottu a špenát. Směs přidáme k vejcím a promícháme.
  3. 3.
    Na pánvičce (o průměru 24 cm) si rozpálíme trošku oleje, nalijeme půlku směsi, z které připravíme omeletu opečenou z obou stran.
  4. 4.
    Stejným způsobem připravíme druhou omeletu. Z omelety vytvoříme pomocí formičky či skleničky (o průměru 6-8 cm) kolečka.
  5. 5.
    Kolečko omelety potřeme pomazánkovým máslem, přidáme plátek lososa, přikryjeme druhým kouskem omelety a ozdobíme čerstvým špenátem.

Servírování

Podávat můžeme s pečivem či opečenou bagetkou.

Malé tajemství

Upevníme párátkem.