Příprava
-
1.
Maso očistíme a papírovými ubrousky osušíme do sucha.
-
2.
Svíčkovou podélně nařízneme tak, aby nám po lehkém naklepání vznikl obdélník. Posypeme jej Podravka přísadou, opepříme a dobře vetřeme do masa.
-
3.
Celou plochu masa z horní strany potřeme ajvarem a poklademe plátky šunky, klobásy a sýru.
-
4.
Pečlivě zarolujeme do rolády a dobře zpevníme kuchyňským provázkem.
-
5.
Aby se roláda dobře krájela, zapíchneme do rolády každých 2,5 – 3 cm špejli. Odstraníme provázek a roládu nakrájíme mezi zapíchanými špejlemi na plátky.
-
6.
Připravené roládky poskládáme na rozpálený gril nebo na tukem potřenou grilovací pánev. Ogrilujeme z obou stran do zlatova.