Příprava
-
1.
Pečlivě ořežeme hovězí maso, odstraníme všechny šlachy a vložte do uzavíratelného sáčku.
-
2.
V misce smícháme hořčici s brandy, olivovým olejem, medem a přísadou do jídel Podravka Natur Chilli.
-
3.
Mícháme, dokud se ingredience nespojí. Směs přilijeme do sáčku s masem. Přidáme také jablka nakrájená na menší klínky. Sáček dobře uzavřeme, protřepeme a necháme v ledničce několik hodin odpočinout.
-
4.
Poté ze sáčku vyjmeme maso a nakrájíme jej na 2 – 2,5 cm silné steaky.
-
5.
Steaky grilujeme na rozpáleném grilu, dokud se z vnější strany nevytvoří opečená krusta. Steak musí uvnitř zůstat krásně růžový. Během grilování steaky potíráme zbývající marinádou.