Tilápie s bylinkami a česnekem

  • 21.03.2016.
  • 4
  • 20 min

Ryba by měla být součástí našeho jídelníčku minimálně 2x týdně. Obměňte své tradiční recepty lehce okořeněnými fílety z tilápie.

Ingredience

  • 600 g filet tilápie
  • kořenící směs Podravka na ryby
  • olej
  • česnek
  • sůl Lagris
  • bramborová kaše Lagris

Příprava

  1. 1.
    Filety tilápie bohatě okořeníme kořením na ryby.
  2. 2.
    Na rozpálenou pánev nalijeme olej, do něj dáme provonět najemno nakrájený česnek. Jakmile česnek začne vonět, vyjmeme ho z pánve a vložíme filety. Opékáme vcelku zprudka.
  3. 3.
    Po opečení necháme ještě filátka krátce odpočinout ve výpeku a poklademe je plátky opečeného česneku.

Servírování

Podáváme s bramborovou kaší připravenou dle návodu na obalu.